Tuinaanleg is een vak apart. Als hovenier moet je van alle markten thuis zijn. Tijdens de aanleg van de tuin krijg je te maken met timmerwerk, metselwerk, straatwerk, grondwerk, plantwerk, water, elektriciteit, kabels en leidingen, pvc-leidingen, hemelwaterafvoer etc. etc. om dan nog maar te zwijgen over weersomstandigheden. Kortom: tuinaanleg is een specialisme.

Deze tuin hebben wij aangelegd voor een particulier, zij wilden graag een volle tuin met zo min mogelijk onderhoud. Er zijn ook twee kleine vijvers in verwerkt. Twee keer per jaar komen wij langs voor onderhoud.
Tussen de eerste gesprekken voor de aanleg van een tuin en de “laatste schop in de grond” zit een hele organisatie van uitgebreide planning en werkvoorbereiding. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is onderling overleg over eventuele wijzigingen of onvoorziene zaken natuurlijk erg belangrijk, opdat daarover achteraf geen onenigheid kan ontstaan. Bij de aanleg en onderhoud van de tuin staat ook de zorg voor het milieu centraal. Daarom werken wij met milieuvriendelijke materialen.